AcasăLIFEABERANT - Aşteaptă de 13 ani despăgubiri de la un hoţ de...

ABERANT – Aşteaptă de 13 ani despăgubiri de la un hoţ de maşini

spot_img

DISTRIBUIȚI

ABERANT. Bărbatul a fost victima unui hoţ de maşini, la finalul anilor ’90, şi de atunci aşteaptă să i se facă dreptate.
Dorin Mateuţ, fosta glorie a clubului Dinamo, deţinător al Ghetei de Aur, aşteaptă de ani de zile despăgubiri pentru un Jeep ce i-a fost furat la finalul anilor ’90.

Radu Bolgiu, zis Robocop, unul dintre cei mai prolifici hoţi de maşini din România post-decembristă. Dosarul penal zace de 13 ani la Tribunalul Bucureşti, o soluţie fiind imposibilă în condiţiile în care starea de sănătate nu-i permite autorului (împuşcat în Spania în urmă cu câţiva ani), să participe la proces. Următorul termen de judecată este stabilit pentru finalul lunii noiembrie.

Este dosarul care i-a asigurat notorietatea lui Bolgiu(foto), una dintre maşinile furate de el fiind cea a ambasadorului Republicii Yemen la Bucureşti. În maşină se afla fiica acestuia, care dormea pe bancheta din spate. Copilul a fost găsit abandonat o oră mai târziu, aproape de reşedinţa diplomatului. Primele acuzaţii i-au fost aduse lui Bolgiu în septembrie 1998, el fiind acuzat că împreună cu alte patru persoane au furat 29 de autoturisme de lux din Bucureşti. Ulterior, anchetatorii l-au identificat pe Bolgiu ca fiind implicat şi în alte furturi de autoturisme, printre care Mercedes-ul aparţinând Ambasadei Yemenului, un Jeep Grand Cherokee proprietatea lui Dorin Mateuţ şi un Mitsubishi Pajero al lui Adrian Georgescu. Pentru a li se pierde urma autoturismelor, acestora le erau schimbate culoarea sau estetica şi numerele de înmatriculare.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA