AcasăLifestyleMondenURIAŞ - Salariul fabulos al frizerului lui Hollande scandalizează Franța. Cu cât...

URIAŞ – Salariul fabulos al frizerului lui Hollande scandalizează Franța. Cu cât este remunerat

spot_img

DISTRIBUIȚI

URIAŞ. Frizerul personal al presedintelui francez, Francois Hollande, angajat prin contract din 16 mai 2012, are un salariu de ministru, fiind remunerat cu 9.895 de euro brut pe luna, iar în cei cinci ani de când este angajat la Palatul Elysee a acumulat un venit brut de circa 593.700 euro, scrie saptamânalul satiric francez Le Canard enchaîné, într-un articol publicat miercuri, dar despre care presa franceza a relatat înca de marti.

La solicitarea agentiei France Presse, Palatul Elysee nu a fost disponibil marti seara pentru a raspunde la întrebarile legate de frizerul presedintelui Francois Hollande, care totusi nu se poate lauda cu o podoaba capilara bogata.

Publicatia satirica sustine ca informatiile sale sunt reale si justifica salariul generos al frizerului Olivier B. (46 de ani): ‘El îsi începe foarte devreme ziua de munca, având un program de mare amplitudine: îi aranjeaza în fiecare dimineata parul presedintelui si ori de câte ori este necesar, la fiecare discurs în public’, inclusiv în week-end, potrivit Le Monde.

Contactat de saptamânal, avocatul frizerului spune ca acesta este un contract de exclusivitate, în baza caruia clientul sau a trebuit sa închida salonul pe care îl detinea în arondismentul 17 al Parisului. ‘El este la dispozitia presedintelui 24 de ore din 24 si niciodata nu este înlocuit de altcineva”, a explicat avocatul.

Conform Le Point, remuneratia frizerului prezidential de 9.895 de euro brut pe luna este comparabila cu salariul unui ministru francez (în jur 9.940,20 euro). Presedintele Hollande însusi si-a redus în 2016 salariul cu 30% , pâna la 14.999,78 euro, mentioneaza publicatia citata.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA