Acasăoameni noiACUZAȚI – Inspectorii Curţii de Conturi ar fi luat şpagă

ACUZAȚI – Inspectorii Curţii de Conturi ar fi luat şpagă

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

ACUZAȚI  Curtea de Conturi e instituția abilitată să verifice dacă autoritățile publice cheltuiesc așa cum ar trebui banul public. Deși în multe cazuri în baza rapoartelor întocmite de cei de la Curtea de Conturi procurorii DNA au putut deschide dosare foarte interesante, nu de puține ori a existat și situația în care procurorii DNA au descoperit implicarea oamenilor instituției în afaceri oneroase cu cei pe care îi verificau.

ACUZAȚI  Este și cazul de la Primăria Sectorului 1. Procurorii anticorupție au documentat clar cazul în care inspectorii Curții de Conturi erau mituiți de oficiali ai primăriei cu bani și produse pentru a închide ochii la diverse ilegalități pentru care acum s-au constituit dosare la DNA.

 „Emanoil Bocean se ocupa de rezolvarea problemelor ce apăreau cu ocazia controalelor efectuate de personalul Curții de Conturi. Cunosc acest aspect de la Stoica Spirea Daniel. În două rânduri Emanoil Bocean l-a chemat pe Stoica Spirea Daniel și i-a cerut suma de 10.000 lei, pentru a o remite inspectorilor de la Curtea de Conturi (numerar sau sub formă de produse) să închidă ochii în momentul în care verificau achizițiile publice”, se spune negru pe alb în referatul de trimitere în judecată a lui Emanoil Bocean, fost consilier personal al lui Andrei Chiliman.

Mai multe, aici.

Sursă foto.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA