AcasăLifestyleMondenTOP 5 – Prezervative despre care puțini știu

TOP 5 – Prezervative despre care puțini știu

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

5 tipuri de prezervative pe care puţini au curajul să le încerce: cum trezim un vagin adormit şi căciuliţa care te păstrează „la patru ace” în timpul actului sexual

Tradiţionalele prezervaitive cu gust de fructe sunt de domeniul trecutului. Producătorii internaţionali au diversificat oferta, noile produse făcând senzaţie printre cumpărători. Fie că impresionează prin gust, miros sau aspect, caracteristicile acestora oferă cele mai bizare senzaţii.

Când te gândeşti la un prezervativ îţi vine în minte imaginea unui înveliş subţire de cauciuc, care se foloseşte în timpul actului sexual, ca formă de protecţie. Nimic ieşit din comun. Aşa au zis şi producătorii internaţionali, care au ales să diversifice oferta cu ceva mai bizare produse. Fie că este vorba de prezervativul cu aromă  de bacon, prezervativul gradat sau cel cu imaginea clientului, noile oferte promit experienţe de neuitat.

Prezervativul bacon

TOP 5Acest sortiment de preservativ este o adevarată afacere. Nu numai că are aspect de bacon, dar grăsimea de pe acesta, asigură o bună lubrifiere. Producătorul promite să ofere o experienţă „de carne de porc” foarte…fierbinte !?! Mai mult decât atât, mesajul de pe ambalaj spune „Asiguraţi-vă că arată ca o carne.

Prezervativul „cu riglă

TOP 5Mărimea chiar contează! Cel puţin asta cred producătorii care au scos pe piaţă prezervativele gradate. Acestea sunt perfecte pentru bărbaţii care vor să-şi impresioneza partenera prin mărima pensiului. Deocamdată, nu se ştie dacă circumferinţa afectează precizia produsului.

Prezervativul cu papion

TOP 5
Acest tip de prezervativ este destinat doamnele carora le plac barbatii „la patru ace”- chiar şi în cele mai intime momente. Prezervativul cu papion face din cele mai intime momente, ocazii formale. Prezervativul personalizat cu propria imagine

Prezervativul personalizat cu propria imagine

TOP 5
Aceste prezervative sunt personalizate după chipul şi asemănarea clientului. Încercaţi numai sa vă imaginaţi cum ar fi ca în timpul actului sexual să vă vedeţi faţa zâmbitoare pe pensisul partenerului. Şi mai ciudat ar fi dacă acesta îşi imprimă propriul chip. Oare ar fi o dovadă de narcisism?

Prezervativul destinat vaginului „adormit”

TOP 5

 

 

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA