AcasăActualitate112ALCOOL ILEGAL – Prejudiciul adus statului e de 2,5 milioane de lei

ALCOOL ILEGAL – Prejudiciul adus statului e de 2,5 milioane de lei

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

ALCOOL ILEGAL   Trei persoane au ajuns pe mâna poliţiei, fiind suspectate că ar fi implicate în afaceri ilegale cu alcool etilic. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, suspecţii sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală, prejudiciind bugetul de stat cu peste 2,6 milioane de lei, transmite IPN.
ALCOOL ILEGAL   În cadrul cercetărilor, oamenii legii au efectuat percheziţii la sediile a două întreprinderi de producere şi transport a alcoolului etilic, la domiciliile fondatoarei şi angajaţilor acestor SRL-uri din raionul Hânceşti şi Ialoveni.

Ca rezultat, la fabrica de producere a alcoolului au fost depistate mijloace băneşti nereflectate în evidenţa contabilă. Pentru a asigura restituirea prejudiciului cauzat bugetului de stat, au fost ridicaţi bani cu suma totală de 2,7 milioane de lei, precum şi acte de achiziţie ce prezintă bănuială rezonabilă de falsificare, caiete de tip ciornă, etc.

Oamenii legii au depistat şi o linie clandestină de stocare a alcoolului etilic, îmbuteliere a băuturilor spirtoase, cisternă pentru depozitarea alcoolului, circa 7000  de litri de alcool preparat în condiţii casnice pentru comercializare şi aproximativ 2500 de litri de alcool etilic fără timbru de acciz.

Şoferul şi conducătorul întreprinderii vor fi cercetaţi pentru evaziune fiscală. Suspecţii riscă amendă în mărime de la 60 de mii până la 100 de mii de lei sau închisoare de până la 6 ani.

 

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA