AcasăActualitateSocialCOMUNICAT - Atracţiile turistice ale Maramureşului prezentate la Berlin

COMUNICAT – Atracţiile turistice ale Maramureşului prezentate la Berlin

spot_img

DISTRIBUIȚI

În aceste zile, se desfăşoară la Berlin cea de-a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Turism ITB Berlin, eveniment la care participă 180 de ţări.

Judeţul Maramureş îşi promovează oferta turistică, alături de alţi 55 de expozanţi din ţară, participând la Bursa Internaţională de Turism în cadrul standului Autorităţii Naţionale pentru Turism. La această ediţie, România a fost selectată să facă parte din grupul ţărilor partenere pentru promovarea unor obiective turistice comune. Astfel, a fost aleasă Dunărea ca element comun România-Germania.

10578450_1186244804726901_1194628918_oVizitatorii care s-au oprit la standul Maramureşului au primit materiale promoţionale cu principalele atracţii turistice ale judeţului. Pliante, broşuri, DVD-uri şi multe alte materiale promoţionale au prezentat potenţialilor turişti monumentele UNESCO ale judeţului, tradiţiile şi cultura populară, traseele turistice şi ariile protejate, hărţi ale judeţului şi calendare ale evenimentelor importante, devenite deja branduri.

Alături de judeţele vecine participante la târg, Maramureşul a pus umărul la organizarea unei autentice seri româneşti în cadrul standului ANT.

Anul trecut, peste 180.000 de vizitatori au trecut pragul târgului.

Biroul de presă CJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA