AcasăEvenimentSportDANS - Concurs, show, petrecere și seminar pe agenda de weekend a...

DANS – Concurs, show, petrecere și seminar pe agenda de weekend a Școlii de dans Prodance 2000

spot_img

DISTRIBUIȚI

Școala de dans Prodance 2000 va avea un weekend încărcat de acțiuni: concurs, show, petrecere și seminar. După ce în weekend-ul precedent, Bogdan Suciu și Carina Breban au reprezentat clubul la Campionatul Național pe secțiuni, fiind la un pas de semifinala unei categorii cu peste 30 de perechi, la finele acestei săptămâni, alte perechi vor fi angrenate într-un concurs național – Cupa Cetate Ardud. 

Perechea formată din Bogdan Suciu și Carina Breban a reprezentat Prodance 2000 la finele săptămânii precedente în cadrul Campionatului Național pe secțiuni, competiție care a adunat în Sala polivalentă din București peste 470 de perechi din întreaga țară. Băimărenii au evoluat în cadrul categoriei Adult (19-34 ani) Open, secțiunea Standard, plasându-se pe locul 13 din 33 de perechi. ”Doar câteva puncte i-a despărțit de semifinală. Rezultatul este unul mulțumitor dat fiind că ambii sunt studenți în Cluj Napoca, Bogdan la Științe Economice, iar Carina la Design Vestimentar. Pentru ei este foarte importantă în acest moment educația academică, dar, pasionați de dans fiind, au dorit să mențină legătura și cu competițiile sportive importante”, a informat antrenorul celor doi, Lorand Ilyes.

Următoarea competiție pentru perechile de la școala de dans băimăreană va avea loc la finele acestei săptămâni, în 12 martie. Este vorba despre Cupa Cetate Ardud, concurs național derulat sub egida Federației Române de Dans Sportiv și aflat la prima ediție. Circa 15 dintre perechile de performanță de la Prodance 2000 vor ținti un loc cât mai bun în această întrecere.

Și dacă parte dintre perechile clubului vor lupta sâmbătă pentru medalii, ceilalți dansatori au și ei acțiuni în agenda de weekend. Vineri seara la școala de dans are loc un show de dans sportiv susținut de perechi ale clubului, după care va urma o petrecere organizată cu prilejul zilei de 8 Martie. De asemenea, sâmbătă și duminică revine la Prodance 2000 Judit Borzasi, instructor-coregraf la școala de dans Sonrisa Dance Center din Cluj-Napoca, pentru un nou workshop de dansuri latino de stradă (salsa, bachata și kizomba).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA