AcasămodeleS-A OPRIT ÎN GARD – Un șofer beat a fugit de polițiști...

S-A OPRIT ÎN GARD – Un șofer beat a fugit de polițiști la volanul mașinii, dar n-a ajuns prea departe

spot_img

DISTRIBUIȚI

După ce a provocat un scandal, un bărbat din Satu Mare a fugit de frica polițiștilor la volanul unei mașini. Omenii legii l-au găsit în trafic și i-au cerut să oprească. Doar că bărbatul a călcat și mai tare pe accelerație, cu polițiștii ținându-se după el. Urmărirea s-a terminat după ce ”fugarul” a ajuns cu mașina într-un șanț.

”I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112, despre producerea unui scandal în comuna Viile Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii Secției Rurale Beltiug, au stabilit că presupusul scandalagiu a plecat de la locul incidentului la volanul unui autoturism, deși consumase alcool”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.

Autoturismul a fost identificat în trafic pe una din stăzile comunei, dar întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de polițe, s-a trecut la urmărirea lui.

”La una din intersecții conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului și a intrat în șanț. Astfel s-a constatat că cel care se afla la volan era Attila D., de 33 ani, din Satu Mare, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai precizează sursa citată.

Conducătorul auto a fost transportat la UPU Satu Mare, în vederea recoltării de probe biologice și va fi cercetat penal.(voceatransilvaniei.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA