AcasăMARAMURESUL ISTORICACCIDENT - Două mașini s-au ciocnit după ce un șofer nu a...

ACCIDENT – Două mașini s-au ciocnit după ce un șofer nu a acordat prioritate (FOTO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

În după amiaza zilei de 1 martie a.c. a avut loc un accident de circulație în municipiul Sighet pe fondul neacordării de prioritate.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Gheorghe Șincai cu Balc Vodă. Șoferul autoturismului de culoare gri (Ford Mondeo) a încercat să intre de pe strada Gheorghe Șincai pe străduța de legătură cu sensul giratoriu din zona „Big”.

Autoturismul de culoare verde, marca Renault, care venea din sens opus a lovit în plin autoturismul Ford. Din primele informații se pare că vinovat de producerea accidentului este șoferul autoturismului Ford Mondeo, care nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului Renault.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. Traficul s-a desfășurat greoi atât din cauza blocării intersecției pe durata efectuării cercetărilor, cât și din cauza zecilor de oameni care s-au adunat pentru a afla ce s-a întâmplat.

impact sighet1La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție rutieră și unul aparținând laboratorului criminalistic pentru efectuarea cercetării la fața locului. (Sursa text și foto – www.sighet247.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA