AcasămodeleLE LUA LA RÂND – (VIDEO) Un șofer din Bistrița, surprins în...

LE LUA LA RÂND – (VIDEO) Un șofer din Bistrița, surprins în timp ce fura din mașinile pe care le aducea din Spania!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un filmuleț realizat cu un telefon mobil a stârnit reacții puternice în mediul online. Un șofer al companiei Filadelfia, deținută de familia Sighiartău din județul Bistrița-Năsăud, este filmat în timp ce deschide mai multe mașini pe care le transporta pe platformă.

Din imagini se poate observa cu ușurință faptul că bărbatul ar sustrage bunuri din diferite mașini pe care ar trebui să le transporte acasă în condiții de siguranță, nicidecum să ia diferite lucruri din ele.

Potrivit ziardebistrita.ro, individul a luat la rând mașinile de pe platformă și a sustras mai multe obiecte de mici dimensiuni din torpedou și portbagaj. Se poate vedea clar cum deschide portierele BMW-ului, după ce inițial a căutat într-un Mercedes A-Klasse.

Filmulețul a fost realizat într-o parcare din Spania, din zona Centrovia – Zaragoza, de către un șofer de TIR care a surprins totul și care la final l-a mustrat pe „colegul” său.

„Mulțumesc pentru video, nu îl văd bine pe om! O mașină de acolo e a mea! De-abia aștept să îl cunosc!!! Aștept mașina de vreo 2 luni, cică la rând! Mercedesul v12”,  este reacția unui client postată pe rețeaua de socializare Facebook.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA