Acasăsinucidere maramuresCĂSNICIE INEDITĂ - Pentru a-şi vindeca inima frântă, s-a măritat cu... două...

CĂSNICIE INEDITĂ – Pentru a-şi vindeca inima frântă, s-a măritat cu… două pisici

spot_img

DISTRIBUIȚI

Barbarella Buchner a decis, în urma încheierii dureroase a unei relaţii, să îşi găsească alinarea în dragostea purtată celor două pisici alături de care are în prezent o căsnicie inedită, dar fericită, conform feminis.ro.

Barbarella Buchner a decis, în urma încheierii dureroase a unei relaţii, să îşi găsească alinarea în dragostea purtată celor două pisici alături de care are în prezent o căsnicie inedită, dar fericită.

După o despărţire dureroasă, multe femei consideră că nu-şi vor mai găsi fericirea în dragoste niciodată. Însă pentru Barbarella Buchner, web designer în vârstă de 48 de ani, găsirea unui alt bărbat a fost un detaliu care nu figura în lista ei de priorităţi. De ce? Ei bine, fiindcă femeia consideră că a găsit fericirea şi împlinirea emoţională alături de cele două pisici care îi ţin companie, Spider şi Lugosi.

Oricât de incredibil ar suna, Barbarella crede că şi-a găsit nu unul, ci două suflete pereche sub forma animalelor de companie. Devotamentul femeii este atât de puternic încât în urmă cu 10 ani, s-a căsătorit cu cele două feline în cadrul unei ceremonii online.

„Sunt iubirea vieţii mele”, susţine femeia. „Nu am regrete şi nu îmi pasă dacă oamenii mă judecă”.

La vârsta de 34 de ani, când a avut şansa de a le adopta pe cele două pisici, Barbarella a luat această oportunitate în serios şi a tratat-o ca atare.

„Pentru mine, a fost ca atunci când ai un copil. Înainte de a concepe sau a adopta un copil, cauţi pe internet pentru a învăţa cât mai mult şi citeşti multe cărţi. Asta am făcut şi eu înainte de a adopta pisicile.”

Ba mai mult, dragostea maternă pentru Spider şi Lugosi s-a transformat în ceva mai mult, reuşind să umple golul simţit de femeie în urma gustului amar lăsat de relaţiile anterioare. Barbarella a avut câteva relaţii pe termen lung cu bărbaţi, însă nu şi-a dorit să se căsătorească cu vreunul dintre ei.

„Nu ştiam dacă am în mine ce trebuie pentru a fi soţie. Unele femei sunt construite pentru a curăţa după partenerii lor, iar eu nu sunt aşa. Dar nu m-a deranjat niciodată să fiu servitoarea pisicilor mele. Nu sunt o persoană supusă, dar aş face orice pentru Lugosi şi Spider”.

Continuarea aici

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA