AcasăEvenimentSportTURNEUL CAMPIOANELOR – Reacția Simonei Halep după superba victorie de la Singapore

TURNEUL CAMPIOANELOR – Reacția Simonei Halep după superba victorie de la Singapore

spot_img

DISTRIBUIȚI

Simona Halep a debutat cu dreptul în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor. Principala favorită de la Singapore s-a impus în două seturi, scor 6-0, 6-3, în faţa Flaviei Pennetta şi s-a revanşat astfel pentru înfrângerea din semifinalele de la US Open.

A fost un meci dificil, totuşi. Fiecare meci aici este ca o finală de Grand Slam, iar cu Flavia am jucat o semifinală la US Open. Ştiam că va juca mai bine în al doilea set, care a fost mult mai greu.

Am venit aici încrezătoare şi decisă să joc cel mai bun tenis al meu. Vreau să mă bucur de fiecare meci şi să joc cât mai bine, pentru toţi cei care veniţi să ne vedeţi„, a declarat Halep, imediat după finalul meciului.

Românca a avut un start excelent de partidă, câştigând primul set la 0, după doar 25 de minute.

Am început bine meciul. Am jucat cel mai bun tenis al meu în primul set. Am jucat rapid, am jucat inteligent şi am fost agresivă. M-am bucurat de meci.Sunt fericită să mă întorc în Singapore, am amintiri plăcute de anul trecut şi îmi place să joc aici„, a spus a doua jucătoare a lumii.

Pentru Simona a fost primul meci oficial, după abandonul de la Beijing, unde a fost nevoită să se retragă din cauza unor probleme la picior.

Am fost accidentată în China, dar acum mă simt bine. Am făcut tratament şi am făcut o pauză înainte să vin aici, iar acum joc fără dureri, deci totul este în regulă„, a explicat românca.

Celelalte adversare ale Simonei Halep în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor sunt Maria Sharapova şi Agnieszka Radwanska.

Simona Halep a jucat finala la ediţia de anul trecut, fiind învinsă de Serena Williams, după ce trecuse de americancă în faza grupelor.

Este diferit să vin aici a doua oară. Acum am experienţă. Anul trecut am fost extrem de încântată să particip în premieră la acest turneu şi am dat totul în fiecare meci. Am revenit aici cu încredere şi cred că pot face rezultate bune din nou. Ştiu că va fi dificil, aşa că îmi doresc că mă bucur de meciuri şi să încerc să dau totul, la fel ca anul trecut„, a mai precizat Halep.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA