13 SEPTEMBRIE – Ziua Pompierilor, sărbătorită în Baia Mare (FOTO)

3
419

13 SEPTEMBRIE Miercuri, 13 septembrie, salvatorii maramureșeni au sărbătorit Ziua Pompierilor din România.

La ceremonie au participat oficialități județene, locale, reprezentanți ai cultelor religioase, comandanți și șefi ai unităților și instituțiilor aparținând Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, cadre militare în rezervă, reprezentanți ai instituțiilor publice deconcentrate și colaboratori ai I.S.U. Maramureș.

Loading...

În cadrul ceremoniei s-au citit mesajele primite din partea Ministerului Afacerilor Interne, Departamentului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

De asemenea, în cadrul ceremoniei au luat cuvântul subprefectul județului, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș și primarul municipiului Baia Mare.

Tot cu această ocazie, 1 ofițer și 5 subofițeri au fost înaintați în gradul următor, iar 1 ofițer și 12 subofițeri au trecut în rezervă cu drept la pensie.

Totodată, inspectoratul maramureşean a fost reprezentat la București, prin col. Sîrb Ioan Ioniță, prim adjunctul inspectorului șef, la ceremonia de acordare a Drapelelor de Luptă, de către Președintele României.

Info şi foto

3 COMENTARII

  1. Pompierii indiferent de ploaie sau ninsoare cand merg la intervenții nu stau cu umbrelele… Rusine autorităților care nu au un pic de respect fata de militari, in sensul in care in timpul festivității au stat cu umbrelele sa nu ii ude oaia…Jenant!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.