112 – Un băimărean a furat un laptop dintr-un birou. Bunul a fost recuperat de poliţişti la scurt timp de la sesizare

1
373

112 Un băimărean care a sustras un laptop a fost identificat în foarte scurt timp de poliţişti. Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Sâmbătă, 20 ianuarie, un paznic al unei instituţii cu sediul pe bulevardul Unirii din Baia Mare a sesizat poliţia prin 112 că persoane necunoscute i-au sustras laptop–ul.

O patrulă de ordine şi siguranţă publică, care s-a deplasat de urgenţă la locul faptei, a identificat apelantul. Bărbatul de 50 de ani a declarat că persoane necunoscute au profitat de uşa lăsată neasigurată pentru câteva clipe, cât a lipsit din birou.

Operativitatea şi vigilenţa cu care au acţionat poliţiştii de ordine publică au dus la soluţionarea furtului în scurt timp.

A fost identificat un băimărean de 40 de ani, bănuit de comiterea faptei,. Acesta a fost găsit pe strada Victoriei din municipiu. Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Vroia sa-l duca la amanet ca acolo ajung toate bunurile furate,telefoane,laptopuri si multe alte marfuri .Acolo nu ai nevoie de acte de provenienta.e fain ,rapid incasezi banetul si inapoi pe teren.in tara ,in strainatate ,bani sa iasa/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.