112 – Peste 21 de interventii ale personalului I.S.U. Maramureş, in ultimele 24 de ore!

0
106


Personalul I.S.U. Maramureş a executat 21 intervenţii în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 18 au fost cele efectuate de medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Din total, 10 au fost la diverse afecţiuni medicale, 5- la traumatisme, respectiv câte 1- la accident feroviar, stop cardiorespirator neresuscitat şi intoxicaţie. Din total, cele mai multe acţiuni au fost efectuate de către staţia S.M.U.R.D. Baia Mare- 7, urmată de staţiile S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus- câte 3, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă şi Fărcaşa- câte 2, respectiv staţia S.M.U.R.D. Târgu Lăpuş- 1 acţiune.
În acelaşi interval de timp, pompierii au executat 3 intervenţii. Au continuat acţiunile desfăşurate în sprijinul populaţiei afectate de secetă. Astfel, luni, 07.11, la ora 15.10, un echipaj al Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş a acţionat la alimentarea cu 9.000 mii de litri de apă menajeră a unui grup de trei gospodării din localitate.
Tot luni, în jurul orei 20.30, un echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit la un incendiu semnalat la un container de gunoi amplasat pe bulevardul Traian din municipiu. Au ars circa 50 de kilograme de deşeuri menajere. Incendiul a izbucnit, probabil, dni cauza jarului de la o ţigară.
În aceeaşi zi, la ora 20.45, un alt echipaj al Detaşamentului de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a acţionat la un incendiu semnalat într-o gospodărie din localitatea Chechiş. Datorită intervenţiei prompte a pompierilor militari a ars doar funinginea din coşul de fum necurăţat.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.