1 IUNIE – Activitati de Ziua Copilului

0
823

T oate subunităţile I.S.U. Maramureş îşi vor prezenta tehnica de luptă din dotare

Vineri, întâi iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, toate subunităţile I.S.U. Maramureş îşi vor prezenta tehnica de luptă din dotare, între orele 10.00 – 16.00. Toţi copiii, indiferent de vârstă, sunt invitaţii pompierilor, care le vor expune, cu lux de amănunte, pe înţelesul tuturor, caracteristicile tehnice ale autospecialelor şi echipamentului folosite la intervenţii.

Astfel, pompierii de la Detaşamentul Baia Mare vor fi prezenţi la Monumentul Ostaşului Român din municipiu, cei ai Gărzii de Intervenţie Şomcuta Mare îşi vor prezenta autospecialele în parcarea din centrul oraşului, iar personalul Punctului de lucru Fărcaşa îi va aştepta pe cei mici în parcarea de la SC Eaton. Pompierii Pichetului Târgu Lăpuş îi vor întâpina pe copiii şi elevii din zonă pe platoul subunităţii, cu toată tehnica din dotare.

Pompierii Detaşamentului Sighetu Marmaţiei vor fi prezenţi în parcul “Grădina Morii” din municipiul de pe Tisa, în timp ce colegii lor de la Garda de Intervenţie nr.2 din Bogdan Vodă îi aşteaptă pe copiii de pe Valea Izei chiar în curtea subunităţii.

Pompierii Secţiei Vişeu de Sus se vor întâlni cu elevii şi preşcolarii la sediul subunităţii, în timp ce colegii lor de la Garda de Intervenţie nr.2 din Borşa îşi vor expune tehnica la Şcoala generală nr.8, situată pe strada Libertăţii nr.76 din oraş.

Specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. vor fi prezenţi şi ei, pe întâi iunie, la întâlnirile cu cei mici, cu pliante şi materiale de prevenire destinate copiilor.

Actiuni ale  IPJ MM pentru copii

Cu ocazia Zilei de 1 Iunie, la nivelul Inspectoratului de Politie al Judeţului Maramureş au loc mai multe activităţi  dedicate copiilor, astfel:

–         Joi, 31 mai 2012 – poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii vor desfăşura o activitate preventivă cu elevii clasei a III-a din cadrul Şcolii Generale A. I. CUZA

–         Joi, 31 mai 2012 – poliţişti dela Serviciul Rutierşi dela Compartimentulde Analiză şi Prevenirea Criminalităţii vor participa alături de ceilalţi parteneri (Inspectoratul Şcolar al Judeţului Maramureş, Palatul Copiilor din Baia Mare, Fundaţia Ranedo, Serviciul de Ajutor Maltez, Automobil Clubul Român – filiala Baia Mare)la CONCURSUL DEKARTIG şi DESENE PE ASFLAT, destinat preşcolarilor şi elevilor din judeţ. Activitatea se va desfăşura în Parcul Tineretului din municipiu, de la ora 16,00.

–         Vineri, 1 iunie 2012 – poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii si Poliţiei de Proximitate Baia Mare, vor desfăşura o activitate pentru prevenirea delicvenţei juvenile cu elevii clasei a VI –a din cadrul Şcolii Generale, „AVRAM IANCU”

INVITATIE – Cocktail Caritabil „O Copilarie Alfel”

Organizat cu ocazia zilei de 1 Iunie de Asociatia Autism Baia Mare in parteneriat cu Clubul Rotaract din Baia Mare incepand cu ora 16:00 la Sala Millennium.In cadrul manifestarii vor avea loc  vernisajul expozitie de fotografii a studentilor de la Facultatea de Arte, o tombola cu obiecte realizate in cadrul atelierului de arte combinate al Asociatiei, dar si lansarea magazinului virtual al Asociatiei.

Fondurile obtinute in urma acestui eveniment vor fi utilizate pentru sustinerea activitatiloe Centrului de Zi pe perioada verii 2012.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.